Oferte locuri de munca top

Procesul de actualizare a cadastrului va fi modernizat

Pascani

Sistemul informatic integrat de cadastru şi publicitate imobiliară al ANCPI (Agenţia Naţională de Cadastru şi Publicitate Imobiliară) va fi actualizat în baza unui contract încheiat cu societatea Teamnet Internaţional S.A.

Contractul de achiziţie servicii de analiză, proiectare şi realizare a sistemului E-Terra 3 a fost încheiat în 29 decembrie 2014. În cadrul procedurii de achiziţie au fost depuse trei oferte din care doar cea a câştigătoare a fost declarată admisibilă.

Perioada de implementare a contractului va fi de 15 luni, iar valoarea lucrărilor se ridică la suma de 34,68 milioane lei fără TVA.

Contractul cuprinde serviciile de actualizare a sistemului informatic integrat de cadastru şi publicitate imobiliară compatibil cu Directiva INSPIRE E-Terra3.

Sistemul E-Terra se află în utilizare din iunie 2008 şi reprezintă principalul sistem informatic operaţional al ANCPI prin care se realizează administrarea evidenţei electronice de cadastru şi publicitate imobiliară. Scopul acestuia este de a unifica, standardiza şi automatiza procesele de actualizare şi consultare a evidenţei cadastral-juridice.

Sus