Oferte locuri de munca top

Sud-Muntenia, prima la creşterea numărului de autorizaţii

parcul priovighetorilor3_nRegiunea Sud-Muntenia a înregistrat cea mai mare creştere a numărului de autorizaţii eliberate pentru clădiri rezidenţiale din ţară, cu 41 mai multe în ianuarie 2015 comparativ aceeaşi lună a anului anterior, potrivit unui comunicat al Institutului Naţional de Statistică.

Numărul autorizaţiilor de construire emise pentru clădiri rezidenţiale la nivel naţional a crescut cu 6,4% în ianuarie 2015 comparativ cu aceeaşi lună a anului anterior.

Creşteri ale numărului de autorizaţii emise pentru locuinţe au fost înregistrate şi în regiunea Sud-Est (+41) şi Nord-Vest (+35). În schimb numărul de autorizaţii eliberate  pentru construirea de clădiri rezidenţiale a scăzut în trei regiuni de dezvoltare: Sud-Vest Oltenia (-13 autorizaţii), Vest (-11) şi Nord-Est (-1).

În majoritate lor autorizaţiile au fost emise pentru mediul rural, 1078, în schimb pentru mediul urban s-au emis 596 de autorizaţii.

În ceea ce priveşte autorizaţiile emise pentru clădiri administrative, numărul acestora a crescut de la opt până la 14, în ianuarie 2015 faţă de ianuarie 2014.

Sus