Oferte locuri de munca top

Studiul de fezabilitate pentru autostrada Sibiu-Piteşti va fi licitat încă o dată

Autostrada_A_1_Cunta-Sebes_(1)Ofertele din cadrul procedurii de elaborare a studiului de fezabilitate pentru autostrada Sibiu – Piteşti vor fi reevaluate de CNADNR.

În urma contestaţiei depuse de Romair Consulting, Consiliul Naţional pentru Soluţionarea Contestaţiior “obligă autoritatea contractantă la anularea raportului procedurii nr. 16/1471/ 11.02.2015 şi a tuturor actelor subsecvente ale acestuia, inclusiv a comunicării rezultatului procedurii 92/9250/11.02.2015 şi reevaluarea ofertelor .”

Câştigătorul iniţial al licitaţiei pentru proiectul „Revizuirea/Actualizarea Studiului de fezabilitate pentru autostrada Sibiu – Pitești” este asocierea Spea Ingineria Europea S.A. Milano Italia Sucursala București – Tecnic Consulting Engineering Romania SRL.

Revizuirea studiului de fezabilitate are un buget de 6,5 milioane de euro şi presupune proiectarea lucrărilor în vederea execuţiei a 120 de km de autostradă. Studiul iniţial a fost elaborat în perioada 2007 – 2008 şi a costat 2.5 milioane de euro.

Autostrada Sibiu-Piteşti figurează în Masterplanul General de Transport ca prioritate zero şi va fi construită până în 2020. Valoarea proiectului a fost estimată la 1,6 miliarde de euro plus TVA iar lucrările ar trebui să înceapă  în 2017, potrivit informaţiilor furnizate de Ministerul Transporturilor la sfârşitul săptămânii trecute.

Sus