Oferte locuri de munca top

Strabag va construi o staţie de tratare a deșeurilor

Constructorul Strabag SRL se va ocupa în perioada următoare de construcţia unei staţii de tratare mecano-biologică a deșeurilor biodegradabile, potrivit unui contract semnat cu autorităţile judeţene la începutul acestei săptămâni.

Contractul face parte din proiectul „Sistem de management integrat al deșeurilor în judeţul Prahova” finanțat atât din cadrul Programului Operațional Sectorial Mediu 2007-2013, cât și din cadrul Programului Operațional Infrastructură Mare 2014-2020.

Construcţia staţiei de tratare mecano-biologică va costa peste 61 de milioane de lei inclusiv TVA și se va desfășura pe parcursul a 18 luni de la data ordinului de începere, în acest termen fiind incluse etapele de proiectare, execuție a lucrărilor și testare a echipamentelor.

Staţia de la Ploiești va avea o capacitate de prelucrare de 150.000 tone / an, scopul său fiind acela de a completa infrastructura existentă la nivelul județului Prahova în ceea ce privește gestionarea deșeurilor.

Ca urmare a implementării proiectului se va obţine reducerea cantității de deșeuri biodegradabile la depozitare conform obligațiilor asumate prin Tratatul de aderare a României la Uniunea Europeană, creșterea capacității de recuperare a deșeurilor, ca urmare a tratării mecano-biologice a deșeurilor biodegradabile în cadrul Stației de tratare mecano-biologice de la Ploiești, optimizarea sistemului de management al deșeurilor prin reducerea impactului aferent transportului deșeurilor la facilitățile de tratare și/sau depozitare.

 

TopJobs  –  Oferte locuri de munca in constructii (click aici)

NewsletterPrimesti gratuit stirile ARENA Constructiilor ! click aici!

Revista –    Rasfoieste revista ARENA Constructiilor , editia nov – dec 2016 (click aici)

Sus