Oferte locuri de munca top

Strabag va construi o fabrica de motoare pentru Mercedes-Benz

Grupul european de construcții Strabag SE va construi o nouă fabrică de motoare pentru Mercedes-Benz în Polonia.

Proiectul pentru construirea celei mai mari hale de producție și de asamblare, are o valoare totală de aproximativ 61 milioane de euro și un termen de realizare de 12 luni.

Acesta va fi implementat de un consorțiu format din Strabag și companiile poloneze TKT Engineering și Elektromontaz-Poznan, ponderea Strabag fiind de 70,1%.

„Aceasta va fi prima fabrică de motoare a Mercedes-Benz din Polonia. Motoarele cu patru cilindri pe benzină și diesel vor fi produse aici pentru autoturismele Mercedes-Benz”, spune Thomas Birtel, CEO al Strabag SE.

În plus, față de hala de producție de 96.000 mp, consorțiul va construi, de asemenea, o clădire de birouri la cheie de 1.900 mp. Construcția este programată să fie finalizată în ianuarie 2019.

Calitatea infrastructurii a fost decisivă pentru alegerea locației.

Noua fabrică este construită în Jawor, în vestul Poloniei, o regiune puternică din punct de vedere economic. Aici s-au făcut în ultimii ani investiții importante în infrastructura de transport. Jawor este conectat la autostrada S3, construită de Strabag. Apropierea de Wrocław și de autostrada A4 sunt alți factori care contribuie la atractivitatea locației.

 

Citiți și:

Viitoare cladire de referinta, prin concurs de arhitectura

Un mare proiect imobiliar va fi dezvoltat pe un teren de peste 3 hectare

 

 

 

Cititi revista ARENA Constructiilor

 ARENA Constructiilor nov – dec 2017 (click aici)coperta-ac8-mare  ARENA Constructiilor , oct 2017  (click aici) coperta-ac7

 

Sus