Oferte locuri de munca top

Statul nu este dispus sa vanda sau inchirieze activele BTT

Statul nu intenționează să vândă sau să închirieze activele BTT SA, după cum a votat reprezentantul său în adunarea generală a acționarilor.

“Biroul de Turism pentru Tineret” a fost înființat în 1968 ca unitate economică specializata în programe turistice pentru tineret. Reorganizată ulterior ca societate comerciala și-a schimbat numele in S.C. BTT S.A. începând cu anul 2001.

Acţionariatul BTT SA București este format din Ministerul Tineretului și Sportului cu o participaţie de 87% la capital, SIF Transilvania care deţine 10% din acţiuni și alţi acţionari care au împreună 1,4% din capitalul social, potrivit datelor publicate în Depozitarul Central la sfârșitul lunii decembrie 2016.

Ministerul Tineretului și Sportului, prin reprezentantul prezent la Adunarea Generală a Acţionarilor, a votat respingerea punctelor de pe ordinea de zi privind vânzarea unor active imobiliare și închirierea altora.

Pe ordinea de zi a companiei era înscris un punct privind valofiricarea prin vânzare a activelor cuprinse/descrise în memorandumul privind stingerea datoriei către SIF Transilvania.

De asemenea, era planificată aprobarea închirierii tuturor activelor imobile proprietatea BTT SA care întrunesc condiţiile în vederea scoaterii la licitaţie prin procedura de închiriere aplicabilă la nivelul BTT SA, pe o perioadă de cinci ani.

Pe aceeași ordine de zi era inclusă o decizie privind încheierea unei convenţii pentru transmiterea în administrare către autoritatea locală competentă pe o perioadă de 49 de ani a sistemului de epurare, colectare și captare a apei din baza BTT Pârâul Rece, judeţul Brașov.

A fost respinsă și decizia de închiriere a activului fost sediu BTT Costinești pe o perioadă de cinci ani.

 

TopJobs –  Oferte locuri de munca in constructii (click aici)

NewsletterPrimesti gratuit stirile ARENA Constructiilor ! click aici!

Sus