Oferte locuri de munca top

Stadiul lucrarilor la pista de biciclisti de pe faleza Muresului

1667.JPG Lucrarile la pista de biciclete de pe faleza Muresului, orasul Arad, sunt in plina desfasurare, in prezent eforturile constructorilor concentrandu-se in cartierul Micalaca zona 300, unde pista se amenajeaza pe dig dar si in zona Maranata – Parc Europa, unde pista coboara si merge pe langa mal.
Se mai lucreaza la amenajarea pistelor in zona Podul Traian spre cartierul Alfa, se arata intr-un comunicat al Primariei Arad.
Proiectul a debutat in ianuarie si se va desfasura pe durata a 2 ani, timp in care vor fi amenajati 12,5 km de piste pentru biciclisti, cu o largime de 2 m pentru circulatie in dublu sens, locuri de odihna amenajate. Lucrarile prevad si reabilitarea sistemului de iluminat public pe 2,6 km din traseu.
Constructorul desemnat in ianuarie este asocierea formata din Sylcon Trans – Electro Construct -Lile Service G.C, executant al proiectului de 5,5 milioane de lei. Proiectul este finantat exclusiv din fonduri bugetare dupa ce organismele europene au finantat partea de elaborare a proiectului.
In prezent Primaria Municipiului Arad deruleaza procedurile de licitatie de lucrari pentru reteaua urbana de 122 km piste de biciclete, finantata din fonduri europene in cadrul Programului Operational Regional. Proiectul este estimat la 6 milioane de euro pentru lucrari care ar trebui sa dureze 20 de luni.

Sus