Oferte locuri de munca top

Stadionul Municipal din Slatina, aprobat de Guvern

După ce în ședința de ieri Guvernul a avut pe agendă analiza în primă lectură a proiectului de HG pentru aprobarea indicatorilor tehnico-economici ai Stadionului Municipal din Slatina, până la finalul zilei această Hotărâre de Guvern a și fost publicată în Monitorul Oficial.

Valoarea totală a investiției este 397.138 mii lei inclusiv TVA, din care valoarea lucrărilor pentru construcții-montaj se ridică la 280.640 mii lei, potrivit indicatorilor tehnico -economici ce vizează construirea și dotarea Complexului Sportiv – Stadion Municipal 1 Mai din municipiul Slatina.

Obiectivul va fi construit pe amplasamentul vechiului stadion, va avea o  formă de tip ”Panathenaic Stadium”, o capacitate totală de 10.670 de locuri, o suprafaţă construită de 23.040 mp și o suprafață desfășurată de 40.449 mp.

Complexul va beneficia și de camere pentru cazarea sportivilor cantonați, o sală de conferințe, o zonă pentru fitness, SPA, centru de recuperare, cabinete medicale, parcări și o zonă pentru activități culturale în aer liber.

Acestea va fi edificat pe bulevardul Sfântul Constantin Brâncoveanu nr. 1.

Durata execuției este de doi ani.

Finanțarea obiectivului de investiții se face de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Dezvoltării și din bugetul local al municipiului Slatina, județul Olt.

Valoarea finanțată de Ministerul Dezvoltării prin Compania Națională de Investiții SA este 387.138 mii lei inclusiv TVA, din care lucrările de construcții-montaj reprezintă 272.579 mii lei.

Valoarea finanțată de municipiul Slatina este de 9.645 mii lei.

Un nou ansamblu de blocuri cu 14 niveluri inainteaza spre autorizare

Investiția va fi eșalonată astfel:

* Anul I – 189.627 mii lei (din care construcții-montaj 130.565 mii lei);

* Anul II – 207.511 mii lei (din care construcții-montaj 150.075 mii lei).

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 4/iunie 2024

Sus