Oferte locuri de munca top

Spitalul Pneumoftiziologie din Sibiu are un nou pavilion

1474.jpg Noul pavilion al Spitalului de Pneumoftiziologie din Sibiu va fi receptionat in aceasta saptamana. Lucrarile de constructie pentru cladirea cu o suprafata utila de peste 2.700 mp au inceput in februarie 2013 si s-au incheiat in aprilie 2014.
Proiectul a necesitat o finantare de 11,5 milioane lei.
„Suntem deosebit de multumiti ca aceasta investitie importanta a Consiliului Judetean a fost finalizata si nu oricum, ci la standarde de calitate foarte inalte si la un pret mai mic cu aproximativ 3 milioane de lei decat cel programat initial. De altfel, sanatatea are un loc aparte in Strategia de Dezvoltarea economico-sociala a judetului Sibiu. Prin investitiile pe care le-am programat in acest domeniu vrem ca toti locuitorii judetului sa beneficieze in cat mai scurt timp de servicii medicale si conditii de tratament moderne, la standarde europene”, a declarat Ioan Cindrea, presedintele Consiliului Judetean Sibiu.
SC Sinecon SRL a castigat licitatia pentru atribuirea lucrarilor de proiectare si executie, ofertand un pret de 8,1 milioane lei (inclusiv TVA.
In prezent este in curs de desfasurare instalarea mobilierului care a fost cumparat cu 226.000 lei, mai putin de jumatate din suma alocata initiala, 463.000 lei. Pentru achizitii de aparatura in acest an a fost alocat aproape 1 milion de lei.
Suprafata utila a pavilionului este de 2.712,64 mp impartita astfel: 625,24 mp pentru 29 de saloane cu doua paturi si grup sanitar (19 saloane adulti, 8 saloane copii si 2 saloane sugari); 301,84 mp pentru ambulatoriu de specialitate; 258,72 mp pentru cabinete si 1.526,84 mp pentru spatii conexe (depozite, magazii, vestiare, bucatarie s.a.).
Pavilionul cu patru nivele (demisol, parter, etaj I si mansarda) va fi complet operational incepand cu luna iulie 2014 si respecta toate reglementarile romanesti si europene pentru serviciile medicale.

Sus