Oferte locuri de munca top

Spitalul judeţean Vaslui, lucrări suplimentare

hospital-207692_640Pentru acoperirea cheltuielilor pentru lucrări suplimentare executate de Elitconstruct la spitalul judetean din Vaslui în vara anului trecut, respectiv montarea unor usi la saloane şi pe holuri, execuţia unor porţiuni de trotuare şi rigole pe faţada de vest, refacere tavane gips-carton, refacere pereţi, pardoseli, refacere lambriu PVC, a fost aprobată o finanţare suplimentară de peste 50 de mii de lei.

Consilierii judeţeni din Vaslui au aprobat în şedinţa din această săptămână modificarea indicatorilor economici pentru proiectul de reabilitare şi modernizare a Spitalului Judeţean Vaslui. Aceştia au aprobat o finanţare suplimentară de peste 50 de mii de lei reprezentând cheltuieli neeligibile suplimentare în cadrul proiectului.

Consiliul Judeţean a aprobat o finanţare de 2% din valoarea proiectului respectiv 1,4 milioane de lei la care se adaugă costurile neeligibile ale proiectului în valoare de peste 13 milioane de lei.

Valoarea totală a proiectului se ridică la peste 71 de milioane de lei, din care aproximativ 56 de milioane de  lei provin din fonduri europene.  Proiectul este cofinanţat prin POR 2007-2013, Axa Prioritară 3, Îmbunătăţirea infrastructurii sociale.

Sus