Oferte locuri de munca top

Spitalul Judetean din Galati primeste fonduri europene

Preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi, Costel Fotea a semnat alături de directorul ADR Sud-Est, Luminţa Mihailov, contractul de finanţare pentru proiectul “Creşterea eficienţei energetice pentru Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Galaţi”.

Este cel mai important proiect de invesţitie derulat la Spitalul Clinic Judeţean, cu o valoare de peste 15 milioane de euro.

Proiectul presupune lucrări ample de consolidare, înlocuirea tuturor instalaţiilor, schimbarea lifturilor şi a tâmplăriei, precum şi dotarea tuturor saloanelor cu sisteme de climatizare.

Costel Fotea, preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi, a declarat: “Este al cincilea proiect care intră în implementare la Spitalul Clinic Judeţean şi mai avem în pregătire alte două proiecte majore de investiţie. Este un proiect care face parte din strategia de dezvoltare şi îmbunătăţire a infrastructurii medicale din judeţul Galaţi. Acest contract va asigura condiţii mult mai bune de spitalizare la cea mai mare unitate medicală din judeţ”.

Valoarea proiectului este de 69.266.507 lei, din care 41.443.352 de lei reprezintă componenta eligibilă, finanţată prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 3: Sprijinirea tranziţiei către o economie cu emisii scăzute de carbon pentru activităţile eligibile, iar 27.783.155 de lei reprezintă componenta neeligibilă, finanţată de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice.

Cofinanţarea Consiliului Judeţean Galaţi este de 1.385.330 de lei.

 

Citiți și:

Hale de depozitare in Sectorul 1, pe un teren de 20 mii mp

Un om de afaceri pregateste construirea a 620 apartamente, in blocuri cu 14 niveluri

Teren de 45 mii mp din apropierea Bucurestiului, vandut cu peste 1,5 mil euro

 

 

Cititi revista ARENA Constructiilor nr 4/ iunie 2018

Sus