Oferte locuri de munca top

Spitalul de Urgenta din Pitesti: mici probleme tehnice

Lucrările de construire a Spitalului Județean de Urgență Pitești se derulează bine, intervenind numai mici probleme tehnice.

Reprezentanții proiectelor de investiiții ce se derulează la spital s-au întâlnit pentru a găsi soluții la problemele tehnice apărute în timpul construcției.

”Acestea nu au fost majore și au fost mai degrabă de natură tehnică, instalația de electricitate se suprapunea cu cea de apă în proiect. Urmează ca în cea mai scurtă vreme să fie rezolvate”, ne-au spus reprezentanții beneficiarului.

Construcția propriu-zisă este realizată în proporție de 98%, s-au realizat zidăriile și compartimentările, s-au montat instalațiile termice, cele 3 cazane și cele 3 boilere pentru furnizare apă caldă și agent termic.

Ca organizare funcțională clădirea va avea un nivel subteran în care vor fi amplasate spațiile tehnice aferente construcției, trei adăposturi ALA și o zonă destinată prosecturii, iar pe cele 5 niveluri supraterane ale clădirii se vor amenaja secții medicale transferate din clădirea principală a spitalului și un bloc operator

Astfel, la parter va fi secția Chirurgie plastică și Arși, la etajul 1, secția de Chirurgie vasculară, la etajul 2 blocul operator, cu săli de operație chirurgie plastică, electrofiziologie și chirurgie cardio-vasculară și la etajele 3 și 4 secția de Cardiologie.

Valoarea totală a obiectivului de investiții este de 85.213.652 lei cu TVA inclus, din care 36.882.724 lei cu TVA inclus reprezintă valoarea pentru construcții – montaj, iar 32.385.983 lei reprezintă dotările cu aparatură medicală și mobilier.

Firma Star Trading Impex SRL s-a ocupat de partea de construcție, iar de proiectare afost realizată de București Eurocerad International.

Întreaga investiție este finanțată din fondurile alocate din bugetul Consiliului Județean Argeș.

Sus