Oferte locuri de munca top

Sonae Sierra demarează un proiect în Malaga

Plaza Mayor, Malaga, Spain

Plaza Mayor, Malaga, Spain

Sonae Sierra, dezvoltator portughez de centre comerciale, va dezvolta un centru designer outlet de 30.000 mp în oraşul Malaga din sudul Spaniei.

McArthurGlen Designer Outlet Malaga reprezintă un proiect de dezvoltare de 115 milioane euro şi va fi primul centru de tip designer outlet din sudul Spaniei.

Centrul se va dezvolta în două etape: prima etapă va include 17.000 mp de spaţii de retail, iar a doua etapă va suplimenta acest spaţiu cu încă 13.000 mp. Spaţiul aferent primei etape se va deschide în 2017, iar lucrările sunt programate să înceapă în a doua jumătate a anului 2015.

Julia Calabrese, CEO Grupul McArthurGlen Group, afirmă: „Malaga Designer Outlet va fi unul din centrele noastre reprezentative, oferind cele mai exclusiviste branduri de lux şi premium, cu reduceri pe toată durata anului, într-un spaţiu plin de viaţă. Ca amplasament, Malaga oferă tot ceea ce ne dorim atunci când creăm un nou centru designer outlet: este uşor accesibil, cu un puternic potenţial turistic şi clienţi pasionaţi de modă în zona sa de acoperire.”

În România, Sonae Sierra dezvoltă în joint venture cu Caelum Development proiectul ParkLake din Bucureşti.
Centrul comercial va avea o suprafaţă de retail de 70.000 mp GLA şi 2.600 de locuri în parcarea subterană. Investiţia este estimată la 180 milioane de euro.
Lucrările au demarat în ianuarie 2014, inaugurarea centrului comercial urmează să aibă loc în 2016.
Sonae Sierra mai dezvoltă în România un centru comercial la Craiova, Adora Mall. Proiectul este momentan suspendat şi va fi reluat după finalizarea ParkLake.
De asemenea în ţara noastră Sonae Sierra mai deţine şi operează centrul comercial River Plaza din Râmnicu Vâlcea.

Sus