Oferte locuri de munca top

Soluții complete VELUX pentru renovarea inteligentă a podului

 Pentru că toamna este sezonul schimbărilor în locuință, VELUX România vine în întâmpinarea celor care doresc să își renoveze podul cu un scurt ghid pentru o transformare inteligentă a acestuia în mansardă, dar și cu o campanie promoțională pentru soluția completă VELUX. Astfel, urmând câțiva pași simpli, proprietarii de case se pot bucura de mai mult spațiu, lumină naturală, ventilație, priveliște și, nu în ultimul rând, de facturi mai mici la întreținere.

Renovarea poduluieste o soluțieatractivă și economic avantajoasă pentru a câștiga mai mult spațiu. În procesul de renovare, ferestrelede mansardă VELUX, conferă spațiului o nouă dimensiune: lumina naturală devine elementul cheie prin care se fructifică la maximum fiecare metru pătrat al podului. Chiar și cu un bugetmic, dar cu un plan inteligent de renovare, spațiul de sub acoperișul în pantă poate deveni cea mai plăcută încăpere din întreaga locuință.

Pentru ca renovarea podului să fie un succes, proprietariilor de case li se recomandă să țină cont de câteva obiective principale. Iată recomandările specialiștilor VELUX:

  • Evaluarea spațiului din pod

O primă evaluare a spațiului de sub acoperiș se poate face în funcție de forma acoperișului și de unghiul de înclinare al acestuia. Pentru ca podul să devină mansardă locuibilă, este necesar să existe cât mai mult spațiu în care să se poată sta în picioare. Înălțimea ideală este de cel puțin 2,5 metri, deși se poate obținespațiu suficient și cu o înălțime de 2 metri. Panta acoperișului trebuie să fie de minimum 15 grade, astfel încât să se poată monta ferestrele de mansardă.

  • Obține o imagine a rezultatului final

Cu ajutorul aplicațieigratuite MyDaylight pentru smartphone și al unei perechi de ochelari VR, proprietarii de poduri nelocuite pot vedea în cele mai mici detalii cum va arăta mansarda înainte de a se apuca de construit. Prin simpla selectare a parametrilor – dimensiunea spațiului, forma și panta acoperișului – și prin adăugarea ferestrelor de mansardă în combinațiile dorite de fiecare utilizator, se obține o imagine cât mai reală a modului în care va arăta viitoarea mansarda. Efectele luminii naturale pot fi observate în timp real, de pe propriul smartphone, fie într-o simulare 3600, fie prin intermediul realității virtuale.

  • Destinația mansardei

În funcție de nevoi, podul poate fi transformat în orice încăpere. Indiferent ce destinație va avea mansarda, este esențialsă fie suficient de luminoasă, cu alte cuvinte,suprafața vitrată trebuie să fie de minimum 10% din cea totală.

  • Reabilitare termică – beneficii pe termen lung

Podurile nefolosite, sunt, de regulă, insuficient izolate, ceea ce generează pierderi de căldură prin acoperiș. Odată cu procesul de renovare, atât pereții, cât și învelitoareavor beneficia de reabilitarea termică corespunzătoare. Astfel, prin renovare se poate obține o temperatură confortabilă pe tot parcursul anului, cât și o diminuare a facturii la încălzire în timpul iernii pentru întreaga casă.

  • Ferestrele de mansardă

Lumină naturală din abundență, ventilație, climat optim și sănătos, dar și priveliște încântătoare – toate devin posibile odată cu alegerea și montarea ferestrelor VELUX în mansardă. Având în componență un geam termoizolant din trei foi de sticlăși un sistem izolator unic denumit ThermoTechnologyTM, acestea se comportă în sezonul rece asemeni unui scut puternic împotriva vântului și temperaturilor scăzute.

Pentru a veni în ajutorul celor care dau start reamenajării podului, în această toamnă, VELUX România lansează campania „Toamna la VELUX… se numără cadourile!” prin care încurajează achiziționarea de soluții complete pentru iluminarea mansardei. Astfel, la cumpărarea unei ferestre de mansardă VELUX împreună cu o ramă de etanșare, un kit de izolare termică și protecție, precum și a unui rulou interior opac, cumpărătorii vor primipremii învaloare de maximum 150 lei/soluție cumpărată. Campania se desfășoară între 15 septembrie – 30 octombrie 2018. Mai multe detalii: http://www.velux.ro/campanii/alege-solutia-completa

Despre VELUX România

De 21 de ani, mai precis din 19 mai 1997, VELUX România aduce lumina și aerul proaspăt în casele din România și din Republica Moldova. VELUX România are sediul central și depozitul la Brașov, alegerea unui oraș din centrul țării fiind de la început o decizie strategică pentru distribuirea optimă a produselor. Compania se implică constat în cauze sociale și în viața comunității brașovene.

Pentru mai multe informații accesați www.velux.ro.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr.7/oct 2018

01

Sus