Oferte locuri de munca top

Sistemul MX FUEL MILWAUKEE® – scule cu acumulatori pentru cei mai exigenti profesionisti

De ani de zile, brand-ul MILWAUKEE® alege eficiența și siguranța utilizatorilor drept cea mai mare prioritate în procesul de proiectare și implementare a soluțiilor tehnice. Pe lângă sistemele M18™ și M12™, MILWAUKEE®  a introdus o nouă inovație – Sistemul MX FUEL™, care este menit să revoluționeze piața de utilaje ușoare de construcții; acesta garantează o eficiență incomparabilă, reduce timpul de muncă, elimină emisiile de gaze de eșapament, reduce zgomotul și nivelul de vibrații și în același timp costul cu întreținerea fiind redus.

Proiectând primele scule din cadrul acestui sistem cu acumulatori, MILWAUKEE® a ales una dintre cele mai exigente scule și a depășit posibilitățile tehnice ale utilajelor cu combustie internă sau cu cablu, redefinind limitele de utilizare a dispozitivelor cu acumulatori pe șantier. În prezent, dispozitivele disponibile în cadrul sistemului MX FUEL™ sunt: ciocanul demolator, mașina de găurit cu carotă diamantată, fierăstrăul pentru beton, mașina de desfundat țevi și turnul mobil de iluminat.

FĂRĂ EMISII DE GAZE

MX FUEL™ furnizează pe șantier o putere comparabilă cu puterea utilajelor cu combustie internă, dar fără să emită gaze dăunătoare. Scopul producătorului a fost de a sprijini îmbunătățirea sănătății și mărirea siguranței la locul de muncă prin reducerea amprentei de carbon și eliminarea poluărilor de carbon. De asemenea, au fost rezolvate problemele legate de utilizarea sculelor cu combustie internă în spațiile închise (dar și în tuneluri), în care se pot folosi fără frică sculele din sistemul MX FUEL™ fără a risca durerea de cap, inspirarea vaporilor de benzină sau a gazelor de eșapament. Conform cercetărilor producătorului, comparând MX FUEL™ cu concurenții săi cu combustie internă, pe durata unui an utilizatorul poate reduce nivelul de CO2 emis în atmosferă cu până la 526 kg.

De asemenea, devine inutilă folosirea dispozitivelor auxiliare de ventilație și întreținerea regulară a mașinilor. MX FUEL™ economisește timpul utilizatorului necesar pentru pornirea mașinilor cu combustie internă ce poate fi problematică, pregătirea amestecului de combustibil și ulei, depozitarea acestuia și completarea lui în sculele de lucru. Mașinile incluse în sistemul MX FUEL™ sunt gata de lucru imediat după apăsarea unui buton.

TEHNOLOGIA MX FUEL™

Cele mai mari avantaje ale sistemului MX FUEL™ sunt:

»             motorul fără perii POWERSTATE™ – proiectat special pentru fiecare sculă MILWAUKEE® și optimizat în ceea ce privește combinația perfectă a eficienței, mobilității și productivității. Structura motorului include magneți de cea mai mare calitate din metale din pământuri rare, ceea ce garantează o eficiență optimă a sculei.

»             sistemul inteligent REDLINK™ PLUS™ – cel mai avansat sistem electronic din domeniu, care protejează sculele datorită monitorizării termice și a suprasarcinii, cel mai bun din clasa sa.

»             acumulatorul REDLITHIUM™ – liderul din domeniu în ceea ce privește tehnologia litiu-ion. Structura brevetată protejează împotriva căderii, împotriva apei și a condițiilor înconjurătoare dificile, iar electronica solidă optimizează eficiența pentru orice combinație de sculă și acumulator.

MENTENANȚĂ

Utilizarea sculelor MX FUEL™ elimină necesitatea de a folosi amestecul de combustibil și ulei, ceea ce reduce semnificativ costurile de utilizare. De asemenea, MX FUEL™ contribuie la reducerea costurilor legate de exploatarea sculelor cu motor cu combustie internă. În timpul aplicării numeroase părți ale unor astfel de dispozitive se deteriorează de ex. bujii, filtre de combustibil, carburatoare, filtre de aer, curele de transmisie și cabluri jumper. De asemenea, există câteva probleme potențiale legate de amestecul de combustibil și ulei folosit la sculele cu motor în doi timp de ex. proporțiile nepotrivite ale soluțiilor folosite sau lipsa acestora.

Sculele MX FUEL™ sunt alimentate de un motor fără perii POWERSTATE™, a cărui construcție include magneți din pământuri rare de cea mai înaltă calitate care permit o eficiență deosebită. Motoarele electrice nu necesită o întreținere deasă, deoarece sunt construite cu puține piese care ar putea să se deterioreze în timpul aplicării. Prin urmare, MX FUEL™ reduce riscul de utilizare necorespunzătoare a sculei.

Sculele MX FUEL™ fără cablu constituie începutul unei revoluții pe piața sculelor ușoare de construcție. Sculele din gama de produse MX FUEL™ reduc vibrațiile, minimalizează necesitatea de întreținere și sporesc siguranța utilizatorului, având un impact semnificativ asupra siguranței și productivității muncii.

Sus