Oferte locuri de munca top

Simbeton Oradea îşi sistează activitatea

untitledProducătorul Simbeton Oradea SA, în domeniul produselor din beton pentru construcţii, a anunţat întreruperea activităţii.

Astfel “având în vedere contextul economic defavorabil activitatea de producţia a societăţi se întrerupe temporar începând cu data de 10 decembrie 2014 şi până la 02 martie 2015, perioadă în care se suspendă contractele individuale de muncă ale salariaţilor, în baza art.52 alin.1 lit. c din Codul muncii.”, se arată în comunicatul semnat de directorul general Dorin Guran.

Compania şi-ar putea relua activitatea înainte de termenul stabilit în cazul în care stocurile finite se vor diminua iar firma va primi noi comenzi, angajaţii urmând a reveni la muncă în baza aceloraşi contracte, se mai arată în comunicat.

La sfârşitul anului 2013 compania raporta un total al activelor de 8 milioane de lei, un număr de 34 de angajaţi şi pierderi de aproape 200.000 de lei, potrivit datelor furnizate de reprezentanţii Simbeton. Compania a terminat pe pierdere şi în 2012 când a raportat pierderi de peste 1,7 milioane de lei în timp ce în 2011 a înregistrat un profit de peste 170.000 de lei.

Sus