Oferte locuri de munca top

SF-urile unor proiecte rutiere, de 22 mil lei, primesc finantare europeana

Pentru elaborarea studiilor de fezabilitate a doua proiecte rutiere va fi acordate fonduri europene, cererile de finanțare fiind depuse de către Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Valoarea totală a studiilor este de aproape 22 de milioane lei.

Drum orbital – legătura A7 – Buzău

Elaborarea studiului de fezabilitate pentru Drumul orbital – legătura A7 – Buzău (tronsoanele 2, 3 și 4) va fi finanțată prin Programul Transport.

Valoarea totală a proiectului este de 18,77 milioane de lei din care contribuția Uniunii Europene din Fondul de Coeziune – 6,31 milioane de lei, contribuția proprie – 9,47 milioane de lei, diferența până la valoarea totală a proiectului reprezentând cheltuieli neeligibile inclusiv TVA și anume 2,98 milioane de lei.

Proiectul are durata de 21 de luni.

Drum de conectivitate A1 – Timișoara – Aeroport Traian Vuia

Pentru acest proiect a fost elaborată și depusă cererea de finanțare în vederea acordării finanțării nerambursabile prin Programul Transport.

Obiectivul specific al proiectului este elaborarea studiului de fezabilitate.

Valoarea totală a proiectului este de 3,10 milioane de lei din care contribuția Uniunii Europene din Fondul de Coeziune – 1,04 milioane de lei, contribuția proprie – 1,57 milioane de lei, diferența până la valoarea totală a proiectului reprezentând cheltuieli neeligibile inclusiv TVA și anume 485.833 lei.

Proiectul are durata de doi ani.

Lucrari rutiere de 14 mil euro, ofertate de multe firme

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 1/martie 2024

Revista Arena Constructiilor martie 2024

Sus