Oferte locuri de munca top

SF-ul pentru Autostrada Sibiu-Fagaras primeste finantare

Studiul de fezabilitate pentru Autostrada Sibiu-Făgăraș a primit finanțare europeană. CNAIR și Ministerul Transporturilor au încheiat recent contractul de finanțare pentru acest proiect, în vederea acordării finanțarii nerambursabile alocată prin Programul Operațional Infrastructura Mare 2014-2020.

Prestatorul va trebui să respecte structura minimă a Studiului de Fezabilitate, precum și următoarea structură minimă: Sinteza; Studiul de trafic; Studiul privind alternative de traseu; Investigații și studii de teren; Activități de proiectare; Evaluarea impactului asupra mediului; Analiza cost-beneficiu și modelul financiar; Identificarea rețelelor și onstalațiilor existente; Etapele de construcție și aspectele de sănătate și securitate; Autorizații, avize și acorduri; Estimări de cost; Raportul de audit de siguranța rutieră; Documentația de atribuire a Contractului de proiectare și execuție.
Valoarea totală a  proiectului este de 19.907.426 lei și va fi finanțat prin Programul Operațional Infrastructura Mare 2014-2020 astfel: 85% contribuția Uniunii Europene din Fondul European de Dezvoltare Regională – 14.280.164 lei, 15% contribuția proprie-2.520.029 lei, restul de 3.107.232  lei  reprezentând cheltuieli neeligibile inclusiv TVA.

Perioada de implementare a proiectului este de 62 luni, respectiv între data de 1 mai 2015 și 30 iunie 2020 la care se adaugă, dacă este cazul, și perioada de desfășurare a activităților proiectului înainte de semnarea Contractului de Finanțare, conform regulilor de eligibilitate a cheltuielilor.

 

 

Citiți și:

Montajul placilor ceramice, mai scump anul acesta

40 mil euro pentru reabilitarea si extinderea unui spital

Aproape 3 mii mp de spatii noi de depozitare si birouri  

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 7/oct 2019

Sus