Oferte locuri de munca top

Sesiuni de atestare pentru verificatori, experti tehnici si auditori energetici

Vor fi organizate noi sesiuni de atestare pentru verificatorii de proiecte, experții tehnici, precum și pentru auditoriii energetici pentru clădiri, gradele profesionale I și II.

Astfel, începând cu data de 14 decembrie 2020, Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației va organiza o sesiune de atestare a specialiștilor cu activitate în construcții în domeniile de atestare A1, A2, A4, A5, A9, Af, B1, B2, B9, B11, C, D, E, F, I_int, Ig, Ie, Se, S_if.

Până la data de 23 noiembrie 2020 pot fi depuse solicitările de înscriere pentru susținerea examenelor de atestare tehnico-profesională, la Registratura Ministerului, din Bd. Libertății, nr. 16, Latura Nord, sector 5, București, cod poștal 050706.

Cererile depuse ulterior datei de 23 noiembrie 2020 vor fi analizate în cadrul unei sesiunii ulterioare.

Bibliografia aferentă fiecărui domeniu de atestare în parte va fi publicată pe pagina de internet a MLPDA, secțiunea Dezvoltare Teritorială – Construcții – Atestări tehnico-profesionale până la data de 24 noiembrie 2020.

De asemenea, MLPDA va comunica locațiile în care urmează să fie susținute probele scrise după centralizarea tuturor solicitărilor de înscriere.

Interviurile pentru accesul în profesia reglementată de expert tehnic vor fi programate începând cu data de 24 decembrie 2020.

Examen de atestare a auditorilor energetici pentru clădiri

Totodată, urmează să fie organizat un examen de atestare a auditorilor energetici pentru clădiri, gradele profesionale I și II.

Până la data de 27 noiembrie 2020 pot fi depuse solicitările de înscriere însoțite de documentele necesare pentru susținerea examenului de atestare tehnico-profesională. Documentele vor fi depuse la Registratura Ministerului din Bd. Libertății, nr. 16, Latura Nord, sector 5, București, cod poștal 050706, sau electronic, pe adresa de corespondență birou.atestari@mlpda.ro.

Cererile depuse ulterior datei de 27 noiembrie 2020 vor fi analizate în cadrul unei sesiuni ulterioare.

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 8/noiembrie-decembrie 2020

Sus