Oferte locuri de munca top

Servicii de cadastru si publicitate imobiliara prin birouri specializate

La nivelul fiecărei circumscripții judecătorești în subordinea oficiilor teritoriale ale ANCPI, au fost înființate birouri de cadastru și publicitate imobiliară, denumite birouri teritoriale sau, după caz, birouri de relații cu publicul.

Cererile de recepție și/sau înscriere în evidențele de cadastru și publicitate imobiliară înregistrate la biroul de relații cu publicul se soluționează la biroul teritorial de la reședința de județ.

De asemenea, eliberarea documentelor rezultate se efectuează la biroul de relații cu publicul în cadrul căruia au fost înregistrate, care, ulterior soluționării/eliberării, le va restitui, în vederea arhivării, biroului teritorial.

Aceste prevederi sunt incluse în Ordinul ANCPI publicat în Monitorul Oficial la finele săptămânii trecute.

Birourile de cadastru și publicitate imobiliară efectuează operațiunile de cadastru și publicitate imobiliară cu privire la imobilele aflate în unitățile administrativ-teritoriale arondate.

Birourile de relații cu publicul sunt competente să efectueze operațiunile de înregistrare a cererilor, de eliberare a documentelor și, după, caz, de soluționare a cererilor de eliberare a extraselor de carte funciară

Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară a anunțat că a înființat 41 de birouri de relații cu publicul prin care cetățenii și specialiștii vor avea acces mai rapid la serviciile de cadastru și publicitate imobiliară.

Descarcati aici ordinul ANCPI

 

 

 

 

 

Citiți și:

Teren de 2,5 hectare, pregatit pentru dezvoltari imobiliare

Peste 3,5 mil euro pentru reabilitarea unui drum judetean greu practicabil

Cea mai inalta cladire din Romania va fi gata la sfarsitul lui 2019

Va fi modernizat sistemul rutier dintr-un frumos municipiu

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr.7/oct 2018

01

Sus