Oferte locuri de munca top

Sediul MAI din Piata Revolutiei va fi reabilitat

Proiectul de reabilitare și modernizare a sediului Ministerului Afacerilor Interne din Piața Revoluției a ajuns în etapa lansării procedurii de achiziție publică.

Contractul pentru proiectare și execuția lucrărilor a fost estimat la o valoare de aproape 52 milioane de euro

Finanțarea este din fonduri europene, prin Programul Operațional Regional, axa prioritată de sprijinire a eficienței energetice.

Lucrările propuse sunt:

* Eficientizarea energetică a clădirii prin înlocuirea tâmplăriei existente cu tâmplărie din aluminiu și sticlă triplă termopan, reabilitarea ușilor de acces principale existente, termoizolarea pe interior a fațadelor, desfacerea și refacerea termoizolării acoperișului tereasă, refacerea tuturor hidroizolațiilor, reabilitarea fațadelor imobilului prin sablare

* Consolidări la structura de rezistență

* Reabilitarea spațiilor interioare prin: recondiționarea finisajelor interioare, reabilitarea și retehnologizarea tâmplăriilor cu valoare istorică, înlocuirea ascensoarelor, retehnologizarea sistemelor instalații interioare tip sanitare, HVAC, curenți tari, curenți slabi, securitate fizică și securitate la incendiu

* Instalații exterioare, montare a panourilor solare și fotovoltaice, montare chillere centralizate de HVAC în incinta imobilului.

Un spital de urgenta va fi modernizat cu 117 mil euro

Toate aceste lucrări sunt admise, atât timp cât sunt protejate valorile arhitectural-urbanistice, istorice și de mediu natural în ansamblul lor, deoarece imoblilul se află situat în zona protejată Calea Victoriei, cu grad de protecție maxim.

Valoarea estimată a contractului este de 255.294.462 lei fără TVA.

Criteriul de atribuire este „cel mai bun raport calitate-preț”, iar factorii de evaluare a ofertelor sunt propunerile tehnice ale ofertanților, cu o pondere de 40% și prețul ofertei, cu ponderea de 60%.

Contractul are o durată de 24 de luni.

Data limită pentru primirea ofertelor și a cererilor de participare este 16 noiembrie 2021.

 

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 7/octombrie 2021

Sus