Oferte locuri de munca top

Sectorul 4, dispus sa plateasca si de trei ori mai mult

După ce a fost anulată licitația lansată în primăvară acestui an pentru lucrări de 175 milioane de euro, Sectorul 4 a relansat-o acum la o valoare estimată de peste 580 milioane de euro. Investițiile sunt finanțate din fonduri bugetare.

Licitația vizează atribuirea acordului-cadru pentru ”lucrări de întreținere, mentenanță la instalații și sisteme, reparații, inclusiv reparații capitale și lucrări de construire la imobilele/clădirile aflate în administrarea Sectorului 4 al Municipiului București”.

Anularea primei proceduri, lansată în luna aprilie a acestui an, a fost din cauza unor ”abateri grave de la prevederile legislative care afectează procedura de atribuire sau este imposibilă încheierea contractului, conform deciziei anulare”, după cum se arată pe SEAP.

Noua procedură de achiziție publică pentru atribuirea aceluiași acord cadru a fost lansată sâmbătă.

Nou ansamblu cu aproape 300 apartamente, intr-un municipiu

Valoarea estimată de data această se ridică la peste 2,9 miliarde de lei, fără TVA, iar ofertele pot fi depus până pe 14 noiembrie.

Nu este singura licitație de valoare mare pe care o derulează Sectorul 4.

Această autoritate contractantă a lansat și procedura de achiziție publică pentru atribuirea acordului cadru ”Lucrări de extindere, consolidare, modernizare, creștere a eficienței energetice a clădirilor publice, destinate procesului de învățământ, precum si a altor clădiri /imobile publice de pe raza Sectorului 4 al Municipiului Bucureşti” . Acordul cadru are valoarea totală estimată de peste 1,26 miliarde lei fără TVA.

Data limită de depunere a ofertelor este 31 octombrie.

Noi spatii industriale, in curs de autorizare in provincie

De asemenea, încă nu a fost publicat câștigătorul licitației pentru atribuirea

acordului cadru – ”Amenajarea, întreținerea, extinderea și modernizarea domeniului public de pe raza administrativ teritorială a Sectorului 4 al Municipiului Bucuresti”, în valoare estimată de peste 948,8 milioane de lei fără TVA. Pentru acesta au fost depuse două oferte: Totul Verde SA (deținută de Consiliul Local Sector 4) și asocierea formată din Esta İnşaat Sanayi Lojistik Ve Diş Ticaret Anonim Şirketi (lider), Esta Construction Group S.R.L.

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 7/ octombrie  2022

Sus