Oferte locuri de munca top

Schimbari privind redeventele pentru terenurile concesionate

Între măsurile fiscale pe care Guvernul le pregătește în regim de urgență se află și una care vizează modificări privind redevențele datorate pentru terenurile concesionate.

Astfel, redevențele pentru terenurile concesionate de către Agenția Domeniilor Statului în calitate de administrator al terenurilor proprietate publică a Statului Român, pe bază de contract de concesiune, vor fi indexate cu indicele prețului de consum pe anul 2022.

Termenul de plată pentru redevențele actualizate este până la data de 31 decembrie 2024.

Redevențele datorate pentru terenurile concesionate vor fi indexate anual cu indicele prețului de consum anual, până la data de 30 iunie a fiecărui an calendaristic pentru anul anterior.

De asemenea, taxele și redevențele miniere vor fi indexate cu indicele prețului de consum pe anul 2022 prin grija Autorității Naționale de Resurse Minerale.

Hala frigorifica, proiect al unui producator autohton

Termenul de plată pentru taxele, tarifele și redevențele miniere actualizate va fi până la data de 31 decembrie 2024.

Tarifele, taxele și redevențele miniere datorate vor fi indexate anual cu indicele prețului de consum anual prin grija Autorității Naționale de Resurse Minerale, până la data de 30 iunie a fiecărui an calendaristic pentru anul anterior.

 

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 5/iulie-august 2023

Revista Arena Constructiilor mai 2023

Sus