Oferte locuri de munca top

Schimbări în conducerea dezvoltatorului Impact

Două persoane vor părăsi conducerea dezvoltatorului proiectului Greenfield din Băneasa potrivit unor demisii înregistrate la începutul acestei săptămâni.

Astfel, Liviu Stan nu mai deţine funcţia de Director de Achiziţii al Impact Developer&Contractor SA, încetarea contractului prin acordul părţilor fiind înregistrată pe data de 9 ianuarie la Registrul Comerţului de pe lângă Tribunalul Ilfov.

Consiliul de Administraţie al Impact l-a revocat pe Bogdan Nicolae Geantă ca persoană împuternicită care acţionează împreună cu Directorul General și l-a numit începând cu această săptămână pe Gabriel Vasile ca împuternicit, acesta urmând să-și exercite atribuţiile împreună cu Directorul General.

În ultima parte a anului 2016 Impact a semnat contracte de execuţie pentru 12 imobile în Greenfield cu constructorii Das SRL și Devbon SRL cu o valoare cumulată de peste 10 milioane de euro.

De asemenea începând cu luna august dezvoltatorul are un nou Director General în persoana lui Bartosz Puzdrowski, specializat pe zona pieţei imobiliare cu o experienţă de peste 20 de ani în domeniu.

 

Primesti gratuit stirile ARENA Constructiilor ! Aboneaza-te la newsletter – click aici!

Rasfoieste revista ARENA Constructiilor , editia nov – dec 2016

Sus