Oferte locuri de munca top

Scadere a preturilor productiei in industria constructiilor metalice

DSC00169In industria constructiilor metalice si a produselor din metal (exclusiv masini, utilaje si instalatii) in luna iulie comparativ cu aceeasi luna a anului trecut s-a inregistrat o scadere a preturilor productiei de 2,9%. In luna iunie scaderea a fost de 1,9%.
Fata de luna antioara, in luna iulie s-a inregistrat o crestere a preturilor productiei de 0,6%. In iulie 2014 comparativ cu aceeasi luna a anului 2010 preturile productiei au fost cu 5,41% mai mari.
Preturile productiei din industria metalurgica a inregistrat o scadere de 1,7% in luna iulie fata de aceeasi luna a anului precedent. In luna iunie scaderea preturilor productiei a fost de 7,2%, potrivit datelor publicate de Institutul National de Statistica.
In iulie fata de luna anterioara a fost inregistrata o crestere a preturilor productiei din industria metalurgica de 1,1%.
Luand ca referinta luna iulie 2010, in luna iulie a acestui an cresterea preturilor productiei a fost de 3,02%.

In luna iulie 2014, comparativ cu luna precedenta, preturile productiei industriale din Romania au scazut per total cu 0,1%. Preturile productiei industriale pe piata interna au scazut cu 0,4%, iar preturile productiei industriale pe piata externa au crescut cu 0,5%.
Fata de luna iulie 2013, preturile productiei industriale pe total au fost mai mari cu 0,5%, pe piata interna au crescut cu 0,2%, iar cele pe piata externa au crescut cu 1,1%.

Sus