Oferte locuri de munca top

Satu Mare: Proiecte de 800 de mil. lei până în 2025

Satu Mare

Satu Mare

Strategia municipiului Satu Mare până în 2025 cuprinde implementarea a 77 de proiecte în valoare de aproximativ 800 mil. lei majoritatea finanţate din fonduri europene cu o contribuţie a municipalităţii de 15% în medie.

Printre proiectele înscrise în strategie se numără construirea rutei ocolitoare a oraşului, două drumuri expres şi reamenajare DJ 193, 193A şi 194.  Dintre proiectele importante de infrastructură autorităţile şi-au propus construirea unui pod rutier peste Someş în partea de est a oraşului, investiţie estimată la 30 de milioane de lei.  Aproximativ 40 de mil. lei va costa extinderea reţelei de străzi din oraş în următorii 10 ani, se mai arată în documentul care cuprinde strategia.

Strategia mai cuprinde proiecte precum construirea a două parcări supraetajate în valoare totală de 57 de milioane de lei. La capitolul investiţii viitoare autorităţile şi-au mai propus un sistem de iluminat ecologic, sala polivalentă, crearea unui parc tehnologic etc.

Strategia a fost realizată prin Programul de Cooperare Transnaţională South East Europe, program în valoare de 1,8 milioane de euro, în colaborare cu mai multe oraşe din Europa de Sud-Est.

Sus