Oferte locuri de munca top

Şase magazine Brico Depot îşi deschid porţile

OLYMPUS DIGITAL CAMERAKingfisher redeschide la finele acestei săptămâni şase depozite Brico Depot în România. Unităţile fac parte din lanţul de 15 magazine Bricostore achiziţionate de retailerul britanic anul trecut, care în urma finalizării lucrărilor de reamenajare vor funcţiona sub noul brand, precizează Mediafax.
Cele şase unităţi sunt amplasate în localităţile Chiajna (Militari), Ploieşti, Braşov, Piteşti, Oradea şi Arad.

În aprilie 2013 Kingfisher anunţa achiziţia a 15 magazine Bricostore de la retailerul francez Bresson. Astfel suprafaţa totală a magazinelor deţinute de companie creştea cu 2%.
Primele două magazine Brico Depot din România au fost deschise în luna martie, în zonele Orhidea şi Pantelimon din Capitală.

În prima jumătate a anului financiar 2014-2015 Grupul Kingfisher a realizat o creştere a profitului de 3,3%. Fără costurile de dezvoltare pe noile pieţe din Portugalia, Germania şi România, creşterea profitului ar fi ajuns la 6%.
Ian Cheshire, director executiv Kingfisher, a declarat:
“Suntem convinşi că investiţiile de astăzi în dezvoltarea formaturilor foarte profitabile Screwfix şi Brico Depot pe noi pieţe creează o imensă oportunitate de creştere pentru Kingfisher.”

Sus