Oferte locuri de munca top

Salini Impregilo nu primeste bani in plus pentru remedierea autostrăzii Sibiu – Orăştie

????????????????????????????????????

Niciun ban în plus faţă de prevederile contractuale nu va fi plătit pentru remedierea degradărilor apărute pe autostrada Sibiu – Orăştie, a anuntat Ministerul Transporturilor.

Reprezentanţii ministerului au solicitat executantului autostrăzii, Salini Impregilo, urgentarea şi definitivarea aspectelor tehnice pentru remedierea deficiențelor apărute şi pentru finalizarea tuturor lucrărilor.

În funcție de soluția finală agreată, Ministerul a cerut stabilirea unui calendar cu termene precise, care să conducă la îndeplinirea obiectivului contractului de lucrări.

Ministerul Transporturilor a decis totodată că se impune de urgenţă o întâlnire cu reprezentanții conducerii companiei Salini Impregilo din Italia, având în vedere gravitatea problemelor şi tergiversarea luării unei decizii hotărâtoare pentru finalizarea contractului.

În urma apariţiei şi evoluţiei crăpăturii de la km 275+650, tronsonul cuprins între nodul rutier Sălişte (km 270+020) şi nodul rutier Cunţa (km 292+455) a fost închis la începutul lunii trecute. Experţii tehnici au constatat că executantul poartă toată responsabilitatea pentru cele întâmplate având în vedere că defectul a apărut în urma unei tasări structurale cauzate de execuţia necorespunzatoare a lucrărilor la corpul autostrăzii, în perioada 2012 – 2013.

A1_Orastie-Sibiu_02

 

 

Sus