Oferte locuri de munca top

Sala polivalenta Pitesti, realizata cu peste 17 mil euro

Contractul pentru realizarea Sălii polivalente din Pitești, județul Argeș a fost semnat la sfârșitul săptămânii trecute.

Valoarea contractului pentru acest obiectiv de investiții este de aproximativ 82 milioane lei, a anunțat Compania Națională de Investiții.

De lucrările acestui proiect se va ocupa societatea Con-A SRL din Sibiu.

Noua sală polivalentă va avea o capacitate totală de 4.900 de spectatori,

Indicatorii tehnico-economici au fost aprobați de către Guvern în ședința de la mijlocul lunii aprilie. Astfel, sala va fi construită pe un teren cu o suprafață de circa 8.400 mp, imobilul fiind plănuit să ocupe 6.290 mp din aceasta.

Viitoarea sală polivalentă are prevăzut regimul de înălțime Subsol + Parter + 3 Etaje. La subsol vor fi realizate 144 locuri de parcare.

Procentul de ocupare a terenului este de maximum 80%, iar coeficientul de utilizare a terenului este de 2,5 mp ADC mp teren.

Terasele exterioare sunt propuse să aibă o suprafață de 2.413 mp.

Faza de proiectare este prevăzută să dureze patru luni de zile, iar execuția sălii va dura doi ani de zile.

Obiectivul este este finanțat de la bugetul de stat, din bugetul local al unității administrativ-teritoriale municipiul Piteşti, județul Argeş, precum şi din alte surse de finanţare legal constituite.

Noua sală va putea găzdui competiții de nivel național și internațional, precum și evenimente culturale (simpozioane, concerte sau târguri de profil).

 

 

Citiți și:

Aproape 30 mil euro pentru construirea unui parc logistic

Blocuri cu 63.000 mp scd vor fi construite in zona de nord a Capitalei

Viitoare hale industriale in provincie, cu peste 4.000 mp scd

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 8/nov – dec 2019

Sus