Oferte locuri de munca top

Sala Polivalenta din Slatina amanata de Guvern

Foto_4Guvernul a amanat hotararea privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru proiectul “Sala de Sport Multifuncţionala cu 3000 locuri – structura preluata” din strada Crisan nr. 33 din Slatina, proiect derulat prin Compania Nationala de Investitii.
Proiectul initial a inceput in 2011 fiind sistat in acelasi an din lipsa de fonduri. La data sistarii erau realizate doar structura de rezistenta si instalatiile.
Proiectul a fost elaborat in 2014 de Bog’Art Construct, potrivit expunerii de motive a hotararii. Proiectul prevede un corp principal cu inaltimea de 18,5 m, cu o suprafata construita de peste 7 mii mp, cu o arie desfasurata de peste 11 mii mp.
Structura de rezistenta va fi realizata din “stalpi din beton dispusi axiali legati intre ei cu grinzi cu zabrele peste care se sprijina o structura metalica spatial ce sustine invelitoarea salii, realizata din panouri sandwich din tabla plana, acoperita cu o membrana bituminoasa”.
Dintre particularitatile viitoarei constructii in proiect se mentioneaza ca la nivelul acoperisului vor fi montate pasarele  tehnice de vizitare, forma acoperisului urmand a fi elipsoidala cu dubla curbura.
La inceputul anului autoritatile locale au transferat constructia neterminata in proprietatea Companiei Nationale de Investitii pentru includerea in programul “Sali de Sport” derulat prin HG 18/2003.

Sus