Oferte locuri de munca top

Sala polivalentă din Cluj este finalizată

sala, teren tribunePrimăria Cluj-Napoca a demarat procedurile de recepţionare a noii Săli Multifuncţionale de Sport. Procedurile de recepţie vor fi încheiate până pe 15 octombrie, iar în data de 31 va avea loc concertul inaugural.
Ultimele verificări pe şantier au fost realizate în această săptămână. Cu privire la stadiul proiectului, Emil Boc, primarul oraşului Cluj-Napoca, a precizat:
“După cum arată sala, aceasta corespunde standardelor pe care le-am avut la proiectare şi pe care le-am licitat şi cred că pentru mulţi ani de azi înainte va fi cea mai frumoasă şi mai modernă sală din România, dacă nu cumva şi din centrul şi estul Europei. După cum aţi observat, în prezent există suprafaţa de joc, inclusiv pardoseala demontabilă, tribunele montate, cubul video, parkingul disponibil, tribunele retractabile în condiţiile organizării unui spectacol.”
Valoarea finală a sălii va putea fi stabilită imediat ce vor fi încheiate ultimele situaţii de lucrări. Ţinând cont de sumele decontate până în prezent şi de valoarea contractelor încheiate, valoarea totală cheltuită pentru acest obiectiv este de cca 72,76 milioane lei, au precizat reprezentanţii Primăriei Cluj-Napoca. Valoarea cuprinde totalul lucrărilor executate, valoarea studiului de fezabilitate, a proiectului tehnic, avize, acorduri, expertiza tehnica necesară pentru lucrările de conservare, dirigenţie de şantier, etc.
Construcţia Sălii Multifuncţionale de Sport a început în 9 mai 2011. Între aprilie 2012 – ianuarie 2014 lucrările au fost întrerupte. În această perioadă a fost necesară conservarea lucrărilor executate. Primăria a reluat construcţia sălii la începutul acestui an, în 15 ianuarie 2014, după finalizarea licitaţiei pentru continuarea lucrărilor.
Execuţia sălii a fost finalizată de Asocierea Con-A cu Nisal şi Inter-Sport, contractul a fost încheiat în octombrie 2013 pentru suma de 34,91 milioane lei. Proiectul de arhitectura a fost realizat de biroul „Dico si Tiganas”.
Sala are un regim de înălţime 1S+P+3E şi un număr de 7.308 locuri cu anexele sportive şi tehnice aferente, un parking pe 1 nivel şi o piaţetă pentru intrarea publicului dinspre Splaiul Independenţei.Parkingul are un număr de 445 locuri.
Sala multifuncţională va fi omologată pentru competiţii sportive la standarde naţionale şi internaţionale.

Sus