Oferte locuri de munca top

Sala polivalenta demolata pentru a face loc uneia noi

Până pe 11 noiembrie urmează să fie finalizate lucrările de desființare a Sălii Polivalente din municipiul Tulcea, de către constructorul SMZ Impex SRL din Cluj Napoca.

Operațiunea este necesară deoarece clădirea nu mai corespundea cerințelor actuale pentru desfășurarea competiţiilor sportive, din punct de vedere al dotărilor, al dimensiunilor terenului sau al funcţionalităţii.

O noua Sală Polivalentă va lua locul celei în curs de demolare. Execuția lucrărilor va fi finanțată de Compania Națională de Investiții.

Noua clădire va avea un teren principal de competiții, înconjurat de tribune pentru spectatori și un teren de antrenament situat în subsolul clădirii, sub amprenta terenului principal.

Sala Polivalentă va avea inclusiv parcare subterană, iar capacitatea tribunelor va crește de la 1.200 locuri, la 4.438 de locuri.

Valoarea contractului de proiectare și execuție a sălii polivalente din Tulcea este de circa 84 milioane lei, fără TVA. Contractul a fost atribuit în 17 februarie 2020.

Ofertantul câștigător al lucrărilor de execuție este compania Construcții Erbașu SA.

La licitației a mai participat și asocierea de firme formată din Con-A (lider), Con-A Operations, Helinick S.R.L., Standard Instalatii SRL.

Durata lucrărilor este de 31 de luni (proiectarea este de cinci luni și 26 de luni execuția), iar perioada de garanție a acestora este de 60 de luni.

 

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 6/septembrie 2021

Sus