Oferte locuri de munca top

Saint-Gobain: 350 de ani, 350 de motive pentru a crede în viitor

Pavilion Saint Gobain_listen_-_ecouter_0Saint-Gobain sărbătoreşte în acest an cea de-a 350-a aniversare. În decursul îndelungatei sale activităţii grupul s-a reinventat continuu pentru a se adapta şi a sprijini schimbările lumii.

“Această aniversare este o oportunitate şi o ocazie de a le reaminti tuturor despre puterea obținută în cei 350 de ani de istorie şi de inovaţii permanente. Experienţa noastră ne ajută să înţelegem şi să ne concentrăm pe termen lung. De asemenea, ne oferă siguranţa şi agilitatea de a ne adapta la schimbările globale neîntrerupte. Istoria noastră este dovada faptului că suntem o companie care şi-a depăşit permanent limitele şi a acceptat provocările tehnologice. Privind spre trecutul nostru şi analizând lumea de astăzi, suntem convinşi că există numeroase motive pentru a crede în viitor. Astfel, sărbătorim această aniversare cu privirea orientată spre viitor şi spre inovaţie. Ne dorim ca în 2015 să vă împărtăşim din optimismul nostru,” afirmă Pierre-André de Chalendar, Preşedinte-Director General al Saint-Gobain.

Pe 9 ianuarie 2015, Pierre-André de Chalendar, Preşedinte – Director General al Saint-Gobain a inaugurat în Shanghai festivităţile de aniversare a celor 350 de ani, care vor cuprinde mai multe puncte de interes:

Pavilioane itinerante futuriste,deschise publicului, care vor prezenta capacitatea Grupului pentru inovaţie şi expertiza excepţională în materiale de construcţii. Acestea vor face un turneu mondial şi vor oferi vizitatorilor o experienţă senzorială şi artistică unică:
– în Shanghai (China) în ianuarie;
– în São Paulo (Brazilia) în aprilie;
– în Philadelphia (SUA) în iunie;
– în Paris (Franţa) în octombrie.

O expoziţie virtuală în cinci limbi (franceză, engleză, germană, spaniolă şi portugheză braziliană) va fi lansată online în luna februarie. Cu peste 700 de documente de arhivă, Saint-Gobain va oferi tuturor oportunitatea de a-i explora sau redescoperi istoria printr-o serie de documente nepublicate până în momentul acesta.

Jocul World 350, disponibil gratuit din primăvară pentru smartphone-uri şi tablete. World 350 va permite jucătorilor să-şi testeze abilităţile digitale şi să-şi provoace prietenii şi familiile să intre într-o lume neobişnuită, unde se vor întâlni subtil cu Saint-Gobain. Sarcina lor va fi să construiască locuinţe pe planeta World 350.

În ultimul rând, o zi aniversară care va fi sărbătorită de către toţi angajaţii Grupului la nivel mondial, pe 15 octombrie.

Sus