Oferte locuri de munca top

S-a semnat contractul pentru reabilitarea Spitalului Clinic Timișoara

DSC_0119Contractul de finanţare nerambursabilă pentru reabilitarea ambulatoriului de obstetrică și ginecologie al Spitalului Clinic Municipal de Urgență Timișoara a fost încheiat în această săptămână.
Valoarea totală a investiţiei este de 10,7 milioane lei iar valoarea finanțării nerambursabile se ridică la suma de 8,42 milioane lei.
Proiectul, ce se va desfășura pe parcursul a nouă luni de implementare, vizează atât reabilitarea clădirii ambulatoriului, cât și dotarea acesteia cu aparatură medicală de specialitate ce corespunde standardelor medicale actuale.
Vor fi reabilitate, modernizate și echipate şapte cabinete existente și vor fi create şapte noi cabinete cu dotările aferente.
Finanțarea nerambursabilă va fi acordată în cadrul axei prioritare 3 „Îmbunătățirea infrastructurii sociale” a Programului Operațional Regional.

Pentru reabilitarea/modernizarea/echiparea infrastructurii serviciilor de sănătate prin POR, în Regiunea Vest, au fost alocate 17,59 milioane euro. 26 proiecte, cu o valoare nerambursabilă de 43,93 milioane euro, au fost depuse spre finanțare, dintre care au fost încheiate 17 cu o valoare de 30,25 milioane euro. De asemenea, trei proiecte cu o valoare nerambursabilă de 10,14 milioane euro se află în etapa de precontractare iar şase proiecte, cu o valoare nerambursabilă de 3,54 milioane euro, au fost respinse.

Sus