Oferte locuri de munca top

S-a lansat licitatia pentru Centrul Medfuture

Procedura de atribuire pentru selectarea castigatorului contractului de proiectare si executie a Centrului de Cercetare in Medicina Avansata – Medfuture din Cluj Napoca a fost lansata in aceasta saptamana.
Contractul este inclus in proiectul ”Dezvoltarea infrastructurii de cercetare integrata pentru medicina avansata si medicina translationala in vederea cresterii competitivitatii stiintifice la nivel international in domeniile pentru sanatate”.
Ofertantul castigator va fi ales de catre beneficiarul investitiei, Universitatea de Medicina si Farmacie „Iuliu Hatieganu” Cluj-Napoca, printr-o licitatie deschisa, in baza criteriului “pretul cel mai scazut”.
Valoarea estimata a contractului se ridica la suma de 12,82 milioane lei fara TVA. Finantarea este asigurata prin proiectul Programul Operational Sectorial Cresterea Competitivitatii Economice – POS CCE.
Pentru proiectare a fost rezervata suma de 405.900 lei fara TVA.  In schimb lucrarile de constructie si instalatii insumeaza 12 milioane lei fara TVA.
Termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 18 septembrie 2014.

Cluj-Napoca_panorama

Sus