Oferte locuri de munca top

S-a deschis traficul pe Pasajul Domnesti

A fost deschis oficial traficul rutier pe pasajul suprateran de la Domnești.

Comisia de recepție a finalizat verificările și acum se întocmesc ultimele documentele necesare deschiderii traficului rutier, a anunțat directorul general CNAIR Cristian Pistol.

Pasajul are o lungime de 0,536 km.

Lucrările au fost finanțate din fonduri externe nerambursabile prin POIM 2014-2020.

Valoarea lor s-a ridicat la peste 91,55 milioane lei fără TVA.

Antreprenorul desemnat să realizeze acest proiect a fost Asocierea Straco Group SRL – Comnord SA –Specialist Consulting SRL.

Având în vedere că liderul Asocierii, Straco Grup SRL, a intrat în procedură de insolvență, și neavând capacitatea financiară pentru continuarea lucrărilor, s-a găsit o soluție de includere a unui subantreprenor, respectiv Tracon SRL.

Acesta a preluat lucrările în luna decembrie 2020, asumându-și finalizarea lucrărilor de construcție a Pasajului Domnești.

Pasajul suprateran de la Domnești, configurat sub formă de sens giratoriu suspendat, se află la intersecția dintre strada Prelungirea Ghencea – DJ602 și Centura București.

Pasajul Domnești, împreună cu alte obiective de infrastructură, a fost gândit și implementat de CNAIR la sfârșitul anului 2017 pentru fluidizarea traficului la nivelul municipiului București.

 

 

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 8/ noiembrie-decembrie  2022

Sus