Oferte locuri de munca top

Romtor Real Estate, 6 ani de creștere accelerată și noi parteneriate în 2019

Romtor Real Estate este una dintre companiile imobiliare antreprenoriale, care s-a remarcat pe piață în ultimii ani adatorită înțelegerii businessului și nevoilor companiilor, cât și flexibilității în a oferi soluții optime pentru fiecare parte implicată în tranzacție.

Parte a Grupului Romtor, Romtor Real Estate a fost infiintata în 2013 de către Costel Alecu și Anca Barbăroșie, doi consultanți imobiliari specializați pe segmentul comercial și industrial, respectiv pe segmentul de birouri. Astfel, au creat o paletă largă de servicii de consultanță în funcție de specificul fiecărui client și personalizează pachete care să soluționeze, în timp real, orice necesitate.

Astăzi, Grupul Romtor oferă servicii de consultanță și brokeraj pe segmentul de birouri, comercial, industrial și rezidențial prin Romtor Real Estate, iar prin Romtor Technics, companie înființată în 2002, care este membru corporativ ANEVAR, realizează rapoarte de evaluare pentru orice tip de proprietăți imobiliare în întreaga țară.

„Compania a avut o evoluție ascendentă de la an la an prin diversificarea numărului de clienți și oferte prezentate în portofoliul companiei Romtor.

Având în vedere că fac activitatea de brokeraj din 1995, pot spune că am fost și în trecut antreprenor, dar acum responsabilitățile sunt mult mai mari, având în vedere că trebuie să supervizez activitatea curentă a companiei, dar și cu colegii mei din departamentele de vânzări.

Compania are o creștere organică pe care doresc să o mențin în funcție de evoluția segmentelor de piață pe care le gestionăm. Segmentul evaluărilor imobiliare și mobiliare va fi unul căruia îi voi acorda o atenție specială, deoarece are o evoluție bună de la un an la altul. Aici acordăm o atenție deosebită relației cu băncile”, a spus Costel Alecu – fondator Romtor Real Estate.

Grupul Romtor a realizat rapoarte de evaluare și a intermediat tranzacții importante pentru World Trade Center, Leumi Bank, Bank of Cyprus, Oltchim, Rockwool România, Zăganu, Immofinanz, FortePartners, Flanco, Kreditech, Vivian Pharma, Nolte Home Studio.

 

Sus