Oferte locuri de munca top

Romanian Infrastructure 2014 for Romanian Statutory Contract Users

50_Infra20201420carton2

Dezvoltarea proiectelor de infrastructură – între contractele statutare și birocrație excesivă

Delegați ai CNADNR, ICC, ANRMAP, CNSC, CFR, Ministerul Transporturilor, dar și reprezentanți ai companiilor care dezvoltă proiecte de infrastructură, firme de avocatură, ingineri consultanți vor participa la „Romanian Infrastructure 2014 for Romanian Statutory Contract Users”. Evenimentul organizat de către GOVNET Conferences se va desfăşura joi, 25 Septembrie, 2014, începând cu ora 9:00 în sala Atlas Ballroom 2 a Hotelului Radisson Blu din București.

Discuțiile se vor concentra pe procesul de armonizarea a condițiilor speciale reglementate prin ordinele 146/2011 și 774/2013 privind contractele asociate obiectivelor de investiții din zonele de infrastructură rutieră, respectiv feroviară, finanțate din fonduri publice, cu cadrul general de derulare a contractelor pentru astfel de lucrări. Totodată, pe lângă provocările cu privire la contractele statutare specifice proiectelor de infrastructură, vor fi aduse în prim-plan noile tendințe în parteneriatul public-privat în acest sector, aspecte legate de achizițiile publice, contractele de administrare, dar și referitoare la soluționarea litigiilor care apar.

GOVNET este un canal media independent ce furnizează informații concentrate pe realitatea economico-politică și pe climatul de afaceri ale României și totodată, organizator de evenimente, prin GOVNET Conferences. Obiectivul nostru este să fim o sursă reală de informații și de analize specifice din zona de business pentru cei interesați să investească în țara noastră și căutăm să promovăm parteneriate prin intermediul unei platforme ce vizează evenimente de înalt nivel și conferințe de afaceri.

Agenda evenimentului poate fi vizualizată aici: http://govnet.ro/Infrastructure-2014-for-Romanian-Statutory-Contract-Users-

Pentru detalii suplimentare, contactați-ne la:

Tel: 021 210 52 87

adrian.ion@govnet.ro

www.govnet.ro

 

Sus