Oferte locuri de munca top

Retele de apa, de peste 100 mil lei, contract semnat

A fost semnat contractul de execuție a lucrărilor de extindere și reabilitare a rețelelor de alimentare cu apă și canalizare în șapte UAT-uri din județul Vaslui.

Este vorba despre municipiul Huși, comunele Duda Epureni, Stănilești, Lunca Banului, Pădureni, Dimitrie Cantemir și Hoceni.

Câștigătorul licitației este asocierea de firme Nomis 2003 SRL – Global Ports´s Services SRL – Nomcris Construct SRL.

Durata contractului este de 56 de luni, din care 20 de luni este durata de execuție, valoarea fiind de peste 104 milioane de lei.

Lucrările fac parte din „Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județul Vaslui, în perioada 2014 – 2020” și vor fi finanțate prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM).

Autoritatea contractantă este Aquavas Vaslui.

Constructii nerezidentiale de peste 28 mil euro, autorizate

„După ce vom finaliza cea mai mare investiție de reabilitare a sistemului de apă și canal din județul Vaslui, serviciile de apă și canal se vor așeza în condiții normale, conform standardelor actuale. A fost un drum lung și anevoios până aici, însă deja avem semnate contractele pentru 11 UAT-uri, ceea ce demonstrează că implementarea proiectului a intrat pe un făgaș normal. A venit momentul ca toate localitățile din județ să fie tratate în mod egal, în ceea ce privește extinderea rețelelor de apă și canalizare”, a declarat Dumitru Buzatu, președintele Consiliului Județean Vaslui.

 

 

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 2/ aprilie  2023

Sus