Solplanet x AeroFix

RENEXPO® revine în București mai devreme și este mai scurt. Acum între 17 – 18 noiembrie!

Ca urmare a tragicului eveniment care a avut loc la Clubul Colectiv din Bucureşti, sâmbătă dimineaţa, în data de 31 octombrie, unde 45 de persoane și-au pierdut viața și alte 171 au fost grav rănite, ISU (Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă) informează conducerea Sălii Palatului că nu permite organizarea evenimentul RENEXPO® între 18-20 noiembrie, la Sala Palatului, conform noile măsuri de protecție împotriva incendiilor.

Ținând cont de această măsură de prevenire a oricărui risc, Sala Palatului a oferit două noi perioade pentru organizarea RENEXPO®, când nici un alt eveniment nu va avea loc în paralel. Fiind cea mai bună opțiune, noi (echipa Reeco), împreună cu expozanții și partenerii la conferințe, am decis să schimbăm desfășurarea RENEXPO® între 17-18 noiembrie 2015 și să reducem târgul de la 3 la 2 zile.

„Sunt sigură că vom face față acestei situații și vom oferi o platformă extraordinară tuturor celor care doresc să contribuie la dezvoltarea sectorului de afaceri pe energie regenerabilă și eficiență energetică din România”, spune Gabriela Bujeniță, manager de proiect RENEXPO® South-East Europe (București)

Despre RENEXPO® SOUTH-EAST EUROPE (București):

Din 2008, RENEXPO® SOUTH-EAST EUROPE creează în București la Sala Palatului, punctul de întâlnire Nr.1 pentru experți și persoane cheie pentru transfer de cunoștințe în domeniu. Este cel mai mare și important eveniment care revine în fiecare an cu expoziție, conferințe specializare, workshop-uri și evenimente conexe în sectorul energiilor regenerabile și eficienței energetice din România. RENEXPO® SOUTH-EAST EUROPE vă ajută să deveniți independenți energetic, vă aduce în contact direct cu experți care știu să construiască o centrală de biogaz, este târgul pe hidroenergie al României și ajută țara să genereze energie curată pentru o tranziție către o economie cu emisii scăzute de dioxid de carbon, prin sprijinirea dezvoltării acestui sector.

Despre REECO RO Expozitii S.R.L. și REECO Grup:

REECO RO Expozitii S.R.L. este organizatorul târgurilor și conferințelor internaționale RENEXPO® South-East Europe (București) și ENREG ENERGIA REGENERABILA® (Arad). REECO face parte din grupul REECO, Compania, cu sediul în Reutlingen-Germania este unul din cei mai mari organizatori de târguri și conferințe din Europa în domeniul energiei regenerabile, eficienței energetice, eficienței energetice în construcții și renovare. Din 1997 și până în prezent, REECO a organizat peste 1000 de expoziții și conferințe, care au fost vizitate de aproximativ 50.000 de experți și la care au participat anual peste 2000 de expozanți. Portofoliul companiei cuprinde 8 târguri și 60 de conferințe organizate anual în Germania și Europa. REECO are aproximativ 50 de angajați în 5 locații: Germania, Austria, Polonia, România, Serbia, Boznia și Herzegovina, iar în 2015 în Muntenegru și Albania, cu potențial de extindere în Macedonia și Croatia în 2016.

Contact presă:

Anca Oprea

PR&Communication Manager
REECO RO EXPOZIȚII SRL
B-dul. Revoluţiei, Nr. 96, Ap. 4,
310025 Arad
Tel: +40 (0) 257-230919
Fax: +40 (0) 257-230998
oprea@reeco.ro
www.reeco.eu

Sus