Oferte locuri de munca top

Reguli pentru PUD-urile din Sectorul 5

Un nou regulament local pentru elaborarea și revizuirea Planurilor Urbanistice de Detaliu (PUD) a fost elaborat de către Primăria Sectorului 5.

Acest regulament  (pe care îl puteți descărca de la adresa https://we.tl/hGfcR49cj8  până pe 12 iunie) se consideră că este încălcat dacă nu se respectă documentul de planificare a procesului de informare și consultare a publicului în toate componentele sale sau dacă nu se întocmenște Raportul informării și consultării publicului.

Publicul trebuie anunțat de intenția privind elaborarea unui PUD.

Structura de specialitate responsabilă din cadrul Primăriei va informa publicul în termen de 10 zile din momentul depunerii documentației complete a următoarelor documente: anunțul de intenție, declarația notarială privind identificarea vecinilor, fotografii ce fac dovada amplasării panoului, plan de reglementări.

În cazul în care în etapele de consultare a populației sunt înregistrate sesizări, comentarii, observații și propuneri din partea persoanelor interesate, respectiv proprietarii parcelelor vecine de pe toate laturile celei care a generat PUD, prin structura de specialitate din subordinea Arhitectului Sef acestea vor fi aduse la cunoștința membrilor CTATU caer se vor pronunța asupra modului de instrumentare a documentației respective.

Panourile pentru anunțurile afișate pe teritoriul zonei tratate de planuri de urbanism vor fi amplasate pe toată perioada de elaborare și revizuire a documentației, iar sarcina amplasării acestora va aparține solicitantului, atât ca proces, cât și din punct de vedere al costurilor.

 

Participati la evenimentul organizat de ARENA Constructiilor, joi 7 iunie, la Bucuresti !

Citiți și:

Un monument istoric si 7 blocuri vor fi reabilitate

Refinantare de 167 mil euro

Peste 400 apartamente si multe spatii de servicii, intr-un nou proiect

 

 

 

Cititi revista ARENA Constructiilor nr 4/ iunie 2018

Sus