Oferte locuri de munca top

Regim special pentru CNIR

Autoritățile contractante ce publică anunțuri de participare/simplificate trebuie să transmită o invitație Companiei Națională de Investiții Rutiere  S.A. atunci când anunțul respectiv vizează sectorul construcțiilor, lucrări de geniu civil, lucrări de construcții a drumurilor și a căilor sau ferate lucrări de construcții a drumurilor și autostrăzilor.

Această nouă prevedere este inclusă în ordinul ANAP nr. 707/2018, privind stabilirea unui mecanism de creștere a competitivității companiilor deținute majoritar sau integral de stat prin intermediul procedurilor de achiziție publică/sectorială.

Potrivit acestui ordin, toate autoritățile contractante au obligația ca, după publicarea anunțului de participare/simplificat, să transmită o invitație către fiecare dintre operatorii economici de stat (prevăzuți în anexa ordinului), în funcție de domeniul contractului de achiziție publică/sectorială care urmează să fie atribuit.

Descarcati aici lista operatorilor economici cu capital majoritar sau integral de stat pe domenii, subdomenii și activități autorizate prin statut (principale și secundare).

 

 

 

 

 

Citiți și:

Reabilitari de drumuri, retele de apa si canalizare, intr-o frumoasa statiune

Pregatiri pentru construirea unui mare spital privat in Bucuresti

 

 

Cititi revista ARENA Constructiilor nr.5/iul-aug 2018

coperta-ac5

Sus