Oferte locuri de munca top

Reamenajarea locuintei cu pereti despartitori, in tendinte

DrywallRomanii se arata tot mai interesati de reamenajarea cu pereti despartitori, aceasta fiind una dintre cele mai rapide si eficiente metode de compartimentare a spatiului, potrivit unei analize realizate de retailerul Hornbach.
Mugurel – Horia Rusu, Directorul General al Hornbach Romania, a precizat:
„Cererea pentru produse destinate realizarii peretilor despartitori din locuinte a inregistrat un trend crescator in ultimii ani, romanii alegand in special placile de gips-carton deoarece sunt cea mai eficienta metoda comparativ cu peretii masivi din caramida sau BCA.”
Potrivit afirmatiilor sale, romanii aleg peretii despartitori din placi de gips-carton nu doar  pentru separarea incaperii si schimbarea ambientului, ci si datorita faptului ca acestia ofera protectie impotriva incendiilor si zgomotelor si tin loc de izolare termica. In plus, alte avantaje ale acestora sunt obtinerea unui perete usor, perfect, intr-un timp foarte scurt, fara deseurile care se obtin in mod normal la realizarea unuia masiv de zidarie. Un atu suplimentar al acestora este inglobarea fara probleme a instalatiilor electrice si sanitare in spatiul gol rezultat din constructie, fara a afecta protectia impotriva incendiilor si izolarea fonica.
Un factor important de care trebuie tinut cont in momentul cumpararii de produse necesare construirii de pereti despartitori este ca acestea sa indeplineasca cerintele de protectie fonica, termica si rezistenta la foc, pentru a asigura durabilitate intregii lucrari.

Sus