Oferte locuri de munca top

Realizarea rezervei de apa a Bacaului, finantata prin PNDL

Municipiul Bacău a primit finanțare de circa 5,6 milioane de euro (peste 25,92 milioane de lei) pentru proiectul care vizează realizarea rezervei de apă din oraș. Fondurile alocate provin din bugetul Programului Național de Dezvoltare Locală (PNDL).

Proiectul include realizarea de stații de epurare și tratare și înlocuirea unor conducte de alimentare cu apă.

Județul Bacău are incluse în PNDL – etapa a doua – un număr de 172 de obiective de investiții, cu o alocare totală de 817,9 milioane lei.

PNDL I finanțează 95 de proiecte în județ, în valoare de peste 290 milioane lei, dintre care 35 sunt obiective finalizate din punct de vedere financiar.

 „Am semnat contractul de finanțare pentru investițiile necesare realizării rezervei de apă a municipiului Bacău. Este un moment important pentru locuitorii municipiului, pentru că era singura șansă să se rezolve problemele pe care le-au avut în ultima vreme aici, în domeniul alimentării cu apă. Înțeleg că este o situație mai veche, mă bucur că am găsit împreună soluția pentru ca oamenii să aibă parte de un serviciu public de calitate”, a declarat viceprim-ministrul Paul Stănescu.

PNDL este un program de finanțare multianual, ce are ca obiectiv general echiparea unităţilor administrativ-teritoriale cu toate dotările tehnico-edilitare, de infrastructură educaţională, de sănătate şi de mediu, sportivă, social-culturală şi turistică, administrativă şi de acces la căile de comunicaţie în vederea asigurării unui climat investițional atractiv pentru localitățile României.

 

Citiți și:

Un mare constructor va face blocuri cu 13 niveluri

Peste 100 de case vor fi construite pe un teren de 5 ha

Dupa ansamblul de case, va urma o dezvoltare logistica pe 4 hectare

 

 

Cititi revista ARENA Constructiilor

 ARENA Constructiilor nov – dec 2017 (click aici)coperta-ac8-mare  ARENA Constructiilor , oct 2017  (click aici) coperta-ac7

 

Sus