Oferte locuri de munca top

Reabilitări termice: Licitaţii în curs de peste 1 miliard lei în Sectorul 3

DSC_0314La doar două zile de la lansarea ultimei licitaţii pentru lucrări de reabilitare termică, Primăria Sectorului 3 demarează o nouă procedură de achiziţie.

Această licitaţie ridică la cinci numărul licitaţiilor lansate de Primăria Sectorului 3 de la începutul anului şi până în prezent, pentru lucrări de reabilitare termică a blocurilor de locuinţe.

În prezent, valoarea estimată a contractelor scoase la licitaţie în 2015 de Primăria Sector 3  pentru acest tip de lucrări depăşeşte 1 miliard de lei.

Noul contract scos la licitaţie vizează creşterea eficienţei energetice a blocurilor de locuinţe din Sectorul 3 şi are o valoare estimată la 35 milioane lei fără TVA.

Lucrările beneficiază de finanţare prin Programul Operaţional Regional.

Vor fi realizate lucrări de reabilitare termică pentru 18 blocuri situate pe: Şos. Mihai Bravu, Aleea Râmnicu Vâlcea şi străzile Fizicienilor, Liviu Rebreanu, Camil Ressu, Râmnicu Sărat etc. Imobilele de locuit au o suprafaţă utilă de 142.018 mp.

Perioada de implementare a contractului va fi de patru luni începând de la data atribuirii.

 

Ofertele vor putea fi depuse până la data de 26 iunie 2015. Preţul ofertei va avea o relevanţă de 90% în determinarea câştigătorului procedurii.

Sus