Oferte locuri de munca top

Reabilitarea Pietei Ferdinand din Oradea a fost atribuita

Urmează să fie dat ordinul de începere pentru proiectarea lucrărilor de reabilitare, modernizare și refacere scuaruri în Piața Ferdinand din municipiul Oradea. Licitația pentru achiziționarea lucrărilor a fost adjudecată, iar contractele au fost semnate în 15 octombrie 2018. Lucrările vor începe în primăvara anului viitor.

Ofertantul câștigător, pe cele două loturi, este asocierea de firme formată din  SC Gavella Com SRL (lider de asociere), Porfido Ed Arte Consorzio Stabile (asociat 1) și SC Kal Trans SRL (asociat 2).

Valoarea totală a contractelor este de 19.017.270,90 lei + TVA, din care LOT 1 = 17.655.808,80 lei + TVA, iar LOT 2 = 1.361.462,10 lei + TVA.

Durata de realizare a investiției este de 21 de luni, din care 3 luni proiectarea și 18 luni executarea lucrărilor.

Municipalitatea din Oradea îşi propune să reabiliteze întreaga infrastructură a Pieţei Ferdinand, atât cea legată de utilităţile publice, cât şi cea legată de pavajul şi îmbrăcămintea rutieră, să reconfigureze caracterul pieţei și să-i redea rolul de agora şi catalizator al vieţii publice.

Proiectul prevede conservarea şi restructurarea zonelor verzi și dotarea acestora cu sisteme de irigații, refacerea infrastructurii rutiere și a celei pietonale, modernizarea sistemului de iluminat public, a rețelelor de apă-canal și a rețelelor de termoficare pe zona afectată, echiparea pieţei cu fântâni arteziene și cu elemente de mobilier urban noi, durabile, (bănci, coşuri de gunoi, panouri de informare), care satisfac condiţiile de confort, durabilitate, estetică, distribuţie funcţională optimă. 

Cititi si:

Cele mai mari proiecte imobiliare ale anului 2019

Viitoare cladire de birouri, cu 8 niveluri, in cel mai select cartier al Capitalei

Restaurarea unui palat din Bucuresti, in linie dreapta

Perspectiva tranzactiilor cu spatii de birouri si spatii de retail

Un Shopping Center va fi construit pe un teren de peste 5 ha

 

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr.8/ nov-dec 2018

Sus