Oferte locuri de munca top

Proinvest Group investeste in noi facilitati de productie

fabrica proinvestProinvest Group va investi un milion de euro pentru dezvoltarea unor noi facilitati de productie pentru divizia Building Materials.
In urmatoarea perioada va incepe productia de jgheaburi si burlane la fabrica de la Pascani, in urma unei investitii de aproape jumatate de milion de euro.
In curand va fi inaugurata si o linie de fisiere de mare productivitate, cu latimea de 1.500 si grosimea de 4 mm, o investitie in valoare de 550.000 de euro, realizata partial cu fonduri europene.
Pentru a dezvolta gama de componente pentru piata de constructii civile si industriale, investitiile Proinvest Group merg si catre o noua linie de tabla cutata cu profil inalt de 135 de mm, una de tigla metalica si una de accesorii pentru acoperis, care urmeaza a fi puse in functiune pina la sfirsitul anului.
Noile linii de productie fac parte din planul de investitii anuntat inca de la inceputul anului de catre Proinvest Group, plan ce prevedea investitii de 1,5 milioane de euro pentru cresterea gamei de produse.
Investitiile nu se opresc aici. Pana la finalul anului, compania are programata o inaugurare a unei fabrici de profile speciale trase la rece in valoare de 3,5 milioane de euro, unica in estul Europei.

Sus