Oferte locuri de munca top

Proiectul fotovoltaic de la Nucet finalizat

Solar_cellAdministraţia locală a inaugurat la sfârşitul săptămânii trecute proiectul fotovoltaic din comuna dâmboviţeană Nucet.
Parcul fotovoltaic de la Nucet se întinde pe o suprafaţă de 83.000 mp, potrivit PUZ-ului aprobat în decembrie 2012 de Consiliul Judeţean Dâmboviţa.
Proiectul face parte din planul investiţional al Power Clouds, companie care a investit aproximativ 20 de milioane de dolari în ultimul an în cinci mari parcuri fotovoltaice în Olt şi Dâmboviţa.
Domnul Forlani, director general Power Clouds, a precizat:
„Aş dori să subliniez că experienţa noastră în România a fost pozitivă şi am fost sprijiniţi, în mod clar, de către autoritatile locale şi populaţia locală – mereu dornici de a învăţa şi de a-şi îmbunătăţi teritoriul ţării. În cazul în care autorităţile vor continua acest parteneriat cu compania noastră – de a lucra la construirea unui viitor sustenabil – vom investi în continuare, cu plăcere, în România „.
Compania deţine în lume peste 50.000 de panouri solare în 13 parcuri fotovoltaice cu capacitatea de producţie estimată la 11,5 MW, capacitate necesară pentru aproximativ 10.000 de locuitori, se arată în comunicatul emis de Consiliul Judeţean Dâmboviţa.

Sus