Oferte locuri de munca top

Proiectul celei mai moderne sali polivalente din tara va fi prezentat la CONTRACTOR 2014

Slide 1România va găzdui, în noiembrie, la București, Expoconferința Internațională a Antreprenorilor de Construcții CONTRACTOR 2014, unde va fi prezentat proiectul Sălii Polivalente, Cluj-Napoca, în valoare de 19 milioane de euro.
Cristian Maniţiu, Directorul Executiv al celui mai important constructor sibian specializat în construcții civile și industriale şi printre primii constructori din România, CON-A, va prezenta proiectul pe 10 și 11 noiembrie, la Radisson Blu Hotel.
Sala multivalentă are un teren de joc ce poate fi extins prin gradene retractabile pentru a permite practicarea mai multor sporturi: baschet, volei, handbal, dar şi gimnastică, box, judo, karate, scrimă, sau dansul sportiv, competiţii internaţionale de dans, congrese internaţionale pentru mai mult de 5.000 de invitaţi și concerte pentru 7.000 persoane.
Sala polivalentă este dezvoltată pe cinci nivele: Subsolul servește ca parcare subterană, cu o capacitate de 445 de locuri de parcare și anexe tehnice; Parterul asigură accesele în clădire tuturor categoriilor de participanți – public, atleți, VIP, media și personal administrativ; Primul nivel este dedicat în întregime publicului și include baruri, garderobe și toalete; Structura de rezistenţă este realizată din stâlpi şi grinzi din beton armat şi ansambluri spaţial metalice pentru acoperiş. Fermele ansamblului spaţial al acoperişului (7 buc.) au o deschidere liberă între axele reazemelor de 63,90 m şi de 76,00 m după montaj, fiind fermele metalice cu cea mai mare deschidere liberă construite în ţară până în momentul de faţă; Etajul al doilea este alocat atat publicului cat si VIP-urilor, scara beneficiind de o zona separata de acces, deservita de cabine, bar, sala de conferinte, etc.; La etajul al treilea (elevatie + 14.65m) este zona de acces pentru mass-media.
Expoconferința Internațională a Antreprenorilor de Construcții CONTRACTOR este un eveniment creat de ABplus Events și organizat sub egida CAMEX. CONTRACTOR face parte din seria evenimentelor internaționale organizate de ABplus Events la București, Varșovia și Budapesta. Mai multe aici

Website: www.constructii.contractor.com.ro
Facebook: www.facebook.com/EXPOCONFERINTA.CONTRACTOR

Sus