Oferte locuri de munca top

Proiectele din lista de rezerva POR vor putea primi finantare

Proiectele de investiții aflate pe lista de rezervă a Programului Operațional Regional 2014-2020 pentru axele prioritare 3, 4, 10 și 13 vor putea primi finanțare, întrucât Ministerul Lucrărilor Publice a aprobat supracontractarea lor.

Valoarea totală a finanțării este de peste 2,4 miliarde de euro, pentru proiecte care vizează infrastructura educațională, dezvoltarea urbană și iluminatul public.

Prin această măsură POR va deveni, în perioada următoare, principalul finanțator al nevoilor de dezvoltare a comunităților locale.

”Proiectele aflate în lista de rezervă vor trece prin procesul de evaluare în vederea contractării și, pe această cale, rugăm beneficiarii să răspundă prompt la clarificările solicitate”, a precizat Ion Ștefan, ministrul lucrărilor publice, dezvoltării și administrației.
public.
Pentru zona Delta Dunării, a fost aprobată supracontractarea listelor de rezervă pentru toate tipurile de finanțări acordate acestei zone.
Totodată, după îndeplinirirea unor condiții impuse de reglementările europene, vor fi relansate și apeluri de proiecte în cadrul POR 2014-2020 pentru axele prioritare cu finanțare disponibilă, inclusiv pentru stimularea mediului de afaceri, în acord cu prioritățile Programului de Guvernare.

 

 

Citiți și:

Cu cat ar putea creste tarifele pentru manopera, in acest an

Patru blocuri vor fi edificate in etapa a doua a unui proiect dezvoltat pe 2 ha

350 de apartamente vor fi construite in urmatoarea faza a unui amplu proiect

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 8/nov – dec 2019

Sus